Panašu, kad avokadų karštligė nepasitrauks ir iš šių metų kulinarinės padangės. Amsterdame, Olandijoje, jau pradedamas įrenginėti pirmasis Europoje avokadų baras. Visą užkandinės meniu sudarys iš avokadų gaminami patiekalai – nuo avokadų skrebučių ir šokoladinių glotnučių iki avokadų mėsainių, praneša Munchies.vice.com.
A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on Dec 16, 2016 at 1:13pm PST
Trys „The Avocado Show“ įkūrėjai Julien Zaal, Ron Simpson ir Jaimie Van Heije olandų laikraščiui „Algemeen Dagblad“ teigia, kad vienintelė jų užkandinės taisyklė yra ta, jog kiekvienas meniu esantis patiekalas vienu ar kitu būdu bus gaminamas iš superprodukto – avokado. Žadama, kad avokadais žmonės galės būti sotūs pusryčių, vėlyvųjų pusryčių, priešpiečių, pietų, vakarienės ir vėlyvos vakarienės metu.
A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on Dec 31, 2016 at 4:33am PST
„Pastebėjau, kokios populiarios yra tik vieną patiekalą ruošiančios vietos – mėsainių tinklai, „surf and turf“ restoranai, salotų barai. Vėliau supratau, kad tokie patys populiarūs yra ir vienu ingredientu besiremiantys restoranai. Tokia yra vakarienė iš trumų Briuselyje. Kai internete stebėjau, kaip karštai žmonės reaguoja į tokius produktus, kaip „Nutella“, „Oreo“ sausainius ir žemės riešutų sviestą, supratau, kad reikia surasti vieną ingredientą, kurį būtų galima priderinti beveik prie visko“, – gastronominiam portalui Munchies.vice.com pasakojo Ron Simpson.
Užkandinė planuoja atverti duris vasarį. Visas naujienas apie restoraną rasite jo „Facebook“ paskyroje.
A photo posted by The Avocado Show (@theavocadoshow) on Dec 17, 2016 at 1:38am PST
Neplanuoji kelionės į Amsterdamą? Geriausi receptai su avokadais slypi ČIA.
Comments