Lietiniai blynai su uogomis, varške ir vanile


Reikia:

  • 4 šaukštų aliejaus kepti

  • žiupsnelio šviežių čiobrelių

  • 3 šaukštų DAN SUKKER cukraus miltelių

  • 1 vanilės ankšties sėklų

  • saujos mėgstamų uogų

  • 1 pakelio varškės

  • 1 šaukštelis DAN SUKKER cukraus miltelių (apibarstymui)


1. Varškę ištrinkite su cukraus milteliais ir vanilės sėklomis.

2. Suberkite uogas ir smulkintus čiobrelius. Atsargiai permaišykite.

3. Įdarą dėkite ant blynelių ir suvyniokite.

4. Blynelius iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ir patiekiant apibarstykite cukraus milteliais.

Susiję įrašai

Rodyti viską