
#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA
Reikia:
2 stiklainių SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“
350 g NATURLI sojos faršo
1 citrinos
SANTA MARIA gvazdikėlių
40 g sviesto
1 šaukšto miltų
750 ml pieno
SANTA MARIA muskato riešuto
Župsnelio SANTA MARIA druskos
500 g lazanijos lakštų
200 g parmezano
1. Sudėkite į dubenį SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“, sumaišykite su NATURLI sojos faršu, įtarkuokite citrinos žievelės ir gvazdikėlių. Viską sumaišykite.
2. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, suberkite miltus ir išmaišykite. Pamažu pilkite pieną ir maišykite. Patarkuokite muskato riešuto, įberkite druskos, kaitinkite, kol lengvai sutirštės. Patarkuokite pusę parmezano kiekio, išmaišykite ir nukaiskite.
3. Į skardelę dėkite pomidorų padažą, po to – lazanijos lakštus, tepkite bešamelį, lakštus ir po to pomidorų padažą su sojos faršu. Taip suformuokite visą lazaniją. Ant paskutinio lakšto dėkite bešamelį, po to likusį pomidorų padažą, pramaišykite, užtarkuokite sūrio.
4. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Prieš pjaustydami leiskite lazanijai pastovėti – taip ji bus dar gardesnė.
Skanaus!