4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas/virimas 20 min.
Reikia:
400 g mažų morkyčių
1 šaukšto aliejaus
50 g sviesto
2–3 šakelių čiobrelių
2–3 šalotinių svogūnų
1 šaukšto medaus
400 g virtų arba konservuotų lęšių
80 g kietojo sūrio
Žiupsnelio druskos
Morkytes nuskuskite. Puode užvirinkite vandenį, suberkite morkytes ir virkite 5–7 min. Išgriebkite, nusausinkite.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą kartu su aliejumi ir čiobreliais. Suberkite supjaustytus ketvirtadaliais svogūnus, morkytes, užpilkite medaus, kepkite morkytes apie 15 min. Nuolat maišykite. Pabaigoje suberkite lęšius, viską išmaišykite.
Patiekite su sūriu.
Skanaus!
Comments