top of page

Kvietinės kruopos su pomidorais ir prieskoninėmis žolelėmis


Reikia:

  • 200 g virtų FASMA kvietinių kruopų

  • 3 pomidorų

  • 1 mėlyno svogūno

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 šaukšto cukraus

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • saujos petražolių

  • žiupsnio šviežių kalendrų

  • žiupsnio šviežių krapų

  • druskos, pipirų


1. Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūną.

2. Susmulkinkite kalendras, petražoles ir krapus.

3. Į virtas kvietines kruopas suberkite pomidorus, svogūnus ir žoleles, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Garnyras tiks prie keptos vištos ir šašlykų.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page