top of page

Kvietinės kruopos su pomidorais ir prieskoninėmis žolelėmis


Reikia:

  • 200 g virtų FASMA kvietinių kruopų

  • 3 pomidorų

  • 1 mėlyno svogūno

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 šaukšto cukraus

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • saujos petražolių

  • žiupsnio šviežių kalendrų

  • žiupsnio šviežių krapų

  • druskos, pipirų


1. Smulkiais kubeliais supjaustykite pomidorus ir svogūną.

2. Susmulkinkite kalendras, petražoles ir krapus.

3. Į virtas kvietines kruopas suberkite pomidorus, svogūnus ir žoleles, pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite.

Garnyras tiks prie keptos vištos ir šašlykų.

Naujausi įrašai

bottom of page