Antanas Juknevičiaus yra tituluojamas vienu labiausiai patyrusių dykumų ralio lenktynininkų Lietuvoje. Šiemet jis Dakaro ralyje užėmė 21 vietą ir taip pasiekė geriausią Dakaro ralio rezultatą tarp visų Baltijos šalių.
Iki naujo Dakaro Pietų Amerikoje likus vos keliems mėnesiams ir vykstant intensyviems pasiruošimo darbams, su A. Juknevičiumi kalbėjome apie kitą jo aistrą – maistą. Jis pasidalijo savo atradimais, pavyzdžiui, kaip net bulvėms galima suteikti daugiau skonio ir spalvų. Taip pat išgirsite, į kokį dalyką A. Juknevičius visada atkreips dėmesį lėkštėje.
Žinoma, Dakaro tema nuošalyje neliko. Lenktynininkas atskleidė, koks valgomas talismanas visada keliauja su jų ekipažu ir neleidžia pamiršti Lietuvos. Laidoje „Skonio iššūkis“, kurią veda VMG prekės ženklo vadovė Rima Aukštuolytė, išgirsite ir apie tikrą Dakaro virtuvę bei tai, kiek kitų šalių ekipažai skiria tam dėmesio.
Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį, 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.