4 asm.
Gaminimas 12 min.
Reikia:
300 g lukštentų krevečių
3–4 avokadų
200 g žaliųjų žirnelių
kelių skiltelių česnako
šlakelio alyvuogių aliejaus
50 g sviesto
druskos, juodųjų pipirų
Padažui:
2 šaukštelių vasabio krienų
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų šviežiai spaustų žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelio medaus
1. Krevetes sudėkite į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi, sviestu ir česnako skiltelėmis.
2. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite apie 5 min., kol krevetės gražiai paraus.
3. Suberkite žirnelius ir kepkite dar apie pusę minutės.
4. Avokadus nulupkite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Sumaišykite su keptomis krevetėmis ir žirneliais.
5. Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir apšlakstykite krevetes.