Krevečių suvožtinis azijietiškais motyvais


Reikia:

  • 400 g išvalytų krevečių „Viking“

  • 100–150 g aliaskinių rudagalvių menkių filė be odos „Viking“

  • ½ aitriosios paprikos

  • 1 skiltelė česnako

  • 1 kiaušinio baltymas

  • 1 šaukštas krakmolo

  • ½ šaukštelio tarkuoto imbiero

  • žiupsnelis tarkuotos žaliųjų citrinų žievelės

  • 1 šaukštelis žuvų padažo

  • druskos

  • aliejaus maltiniams kepti


Suvožtiniams „sulipdyti“:

  • 4 suvožtinių bandelės su sezamais

  • 2 maži agurkai

  • 1 morka

  • 2 šaukštai majonezo

  • 1 šaukštas saldžiarūgščio aitriųjų paprikų padažo

  • 1 skiltelė česnako

  • marinuoto imbiero

  • 1 šaukštas baltojo vyno acto

  • žiupsnelis cukraus

  • druskos

  • 400 g išvalytų krevečių „Viking“

  • 1 morka

  • 2 maži agurkai

  • 4 suvožtinių bandelės su