
Krevečių iešmeliams reikia:
400 g LOCAL OCEAN šviežių krevečių
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Marinatui:
3 susmulkintų skiltelių česnako
2 šaukštų saldžiųjų paprikų padažo
1 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1 citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
1–2 šaukštų aliejaus
Salsai:
2 didelių prinokusių, bet tvirtų mangų
1 aitriosios paprikos
1 raudonojo svogūno
Ryšelio kalendrų
1 citrinos sulčių
1. Salsai smulkiai supjaustykite visus ingredientus ir pagardinkite citrinos sultimis.
2. Nuvalykite LOCAL OCEAN šviežias krevetes.
3. Sumaišykite visus produktus marinatui ir jame palaikykite krevetes bent pusvalandį.
4. Suverkite jas po 6 ant dviejų iešmelių. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite vėrinukus. Aptepkite alyvuogių aliejumi. Iešmelius kepkite apie 4 min ant keptuvės arba grilio. Praėjus 2 min., apverskite.
5. Išimkite vėrinukus ir patiekite juos su salsa.
Skanaus!