Kopūstų ir burokėlių sklindžiai


Kopūstų ir burokėlių sklindžiai. Alfo receptai

Reikia:

  • 150 g šviežių baltagūžių kopūstų

  • 100 g SPILVA marinuotų burokėlių

  • Kelių šakelių krapų

  • Kelių svogūno laiškų

  • 1 skiltelės česnako

  • Druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 200 ml riebaus kefyro

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 100 g miltų

  • Aliejaus (kepti)

  • Grietinės, juodųjų sezamų patiekti


  1. Kopūstus labai plonai supjaustykite ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais. Supjaustykite krapus, svogūnų laiškus, susmulkinkite česnaką, viską sumaišykite su kopūstais, pasūdykite ir įberkite šiek tiek pipirų.

  2. Sumaišykite kiaušinį, jogurtą, miltus, kepimo miltelius, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, suberkite smulkintas daržoves. Viską gerai išmaišykite.

  3. Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietine, galite pabarstyti juodaisiais sezamais.

Skanaus

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg