Koldūnai su rikotos kremu ir mėtomis, granatų padaže


Koldūnai su rikotos kremu ir mėtomis, granatų padaže, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 300 g rikotos

  • 20 g šviežios mėtos

  • druskos, pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 1 pakelio paruoštos koldūnų arba raviolių tešlos

  • 30 g granatų sirupo

  • 30 g balzaminio acto kremo

  • 30 g cukraus sirupo

  • 10 g džiovintų aviečių

1. Rikotą pagardinkite kapotomis mėtomis, druska ir pipirais. Išplakite kiaušinį. Ant tešlos dėkite rikotos įdaro. Patepkite kraštelius kiaušinio plakiniu ir uždėkite kitą tešlos lapelį. Gerai suspauskite ir nupjaukite kraštus stikline, kad išeitų apvalūs virtiniai.

2. Virkite koldūnus kelias minutes pasūdytame vandenyje. Tuo metu užmaišykite padažą iš granatų sirupo, bazlaminio acto kremo ir cukraus sirupo. Pagardinkite jį druska.

3. Kai koldūnai išvirs, patiekite juos su padažau ir pabarstykite džiovintomis avietėmis.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg