Kokosinis vištienos karis, kurio vis negana




4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 600 g KEKAVA marinuotų vištienos sparnelių petukų azijietiškame kario ir mangų

  • marinate

  • 1 mangas

  • 2 šaukštai kokosų aliejaus

  • 400 ml kokosų pieno

  • 2 šaukštai kokosų drožlių

  • 1 nedidelė aitrioji paprika

  • 1 žalioji citrina

  • Ryšelis kalendrų

1. Keptuvėje įkaitinkite kokosų aliejų ir apkepkite KEKAVA marinuotus vištienos sparnelių petukus azijietiškame kario ir mangų marinate maždaug 10–12 min.

2. Mangą nuvalykite, supjaustykite kubeliais ir sužerkite į besikepančią mėsą, kepkite dar 2–3 min., pabaigoje suberkite kokosų drožles.

3. Supilkite kokosų pieną, užvirinkite. Virkite apie 4–5 min., kol padažas sutirštės.

4. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę, maždaug ½ šaukštelio suberkite į troškinį.

5. Taip pat išspauskite citrinos sultis ir paskaninkite troškinį žaliosios citrinos sultimis.

6. Patiekite su „basmati“ ryžiais, smulkintomis kalendromis ir pjaustyta aitriąja paprika.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg