
Laidą VIENAS NAMUOSE ir video receptą rasite ČIA
Reikia:
10 šviežių krevečių (galite naudoti ir virtas)
Kelių skiltelių šviežio ananaso
Kelių griežinėlių virto arba rūkyto kumpio (kiaulienos, kalakutienos ar vištienos; galite rinktis ir šoninę)
Nedidelio gabaliuko nulupto imbiero
1 skiltelės česnako
Žiupsnelio kario prieskonių
1 raudonosios arba žaliosios paprikos
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
Šlakelio alyvuogių aliejaus
1. Ant krevečių per smulkią tarką sutrinkite imbierą ir česnaką. Viską pagardinkite druska, pipirais ir kariu. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
2. Patogiais valgyti gabaliukais supjaustykite ananasą ir papriką. Papriką sudėkite prie krevečių marinato.
3. Ant vandenyje išmirkytų medinių iešmelių verkite ananasą, kumpį, papriką, krevetę, vėl ananasą, kumpį, papriką ir galiausiai krevetę.
4. Lengvai apkepkite grilyje, bet jokiu būdu neperkepkite.
Skanaus!
Vieno mygtuko paspaudimu į krepšelį susidėkite visus BARBORA produktus!