Keturi saldūs kepiniai jūsų Velykų stalui su vienu ypatingu ingredientu – saldainiais


Manėte, kad saldainius galima valgyti tik prie kavos ar arbatos puodelio? Mes įrodysime, kad šiuos ypatinguosius „Pergalės“ saldumynus, kurtus kartu su skonių ieškotoju Alfu Ivanausku, „Vilnius“ su kalendra ir vyšniomis bei „Sostinės“ su valerijonu ir vyšniomis galima puikiai integruoti į patiekalus.




Štai keturi puikūs receptai, kaip kitaip ir įdomiai galima panaudoti saldainius. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą!



Šokoladainis „Vilnius“



8–10 asm.

Gaminimo laikas 20 min.

Kepimo laikas 25 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 6–8 saldainių „Vilnius“ su kalendra ir vyšniomis

  • 150 g sviesto

  • 150 g šokolado

  • 150 g cukraus

  • 4 kiaušinių