Keptos bulvės su cukinijomis, šparaginėmis pupelėmis ir česnaku


Reikia:

  • 4 vid. dydžio bulvių

  • 2 nedidelių cukinijų

  • 1 galvutės česnako

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 2 šaukštų terijakio padažo

  • Žiupsnelio druskos

  • 200 g šparaginių pupelių

  • Kelių šakelių petražolių


  1. Bulves nuplaukite ir supjaustykite puselėmis. Cukinijas ir česnaką perpjaukite pusiau. Viską pašlakstykite aliejumi, supilkite terijakio padažą, įberkite druskos, išmaišykite ir dėkite į kepimo indą. Kepkite apie 20 minučių iki 170 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  2. Šparagines pupeles apvirkite, nusunkite ir įpusėjus kepimui suberkite ant kepančių daržovių. Kepkite dar tiek laiko, kol suminkštės bulvės.

  3. Patiekite pabarstę petražolėmis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg