4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 185 °C
Reikia:
6-8 vidutinio dydžio pastarnokų
kelių šaukštų aliejaus
žiupsnelio malto kumino
pipirnių daigų papuošti
Padažui:
300 g graikiško jogurto
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukšto tarkuotos citrinų žievelės
druskos ir juodųjų pipirų
1. Pastarnokus kruopščiai nuplaukite ir perpjaukite pusiau.
2. Kepimo popieriumi padengtoje formoje išdėliokite pastarnokus.
3. Apšlakstykite juos aliejumi, apibarstykite kuminu, druska ir pipirais.
4. Kepkite iki 185 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
5. Maišytuvu sutrinkite visus padažui skirtus ingredientus ir patiekite su keptais pastarnokais ir pipirnių daigais.