Kepa greitai, atrodo gražiai: paplotėliai su feta ir ančiuviais


Paplotėliai su feta ir ančiuviais, kišas, sluoksniuota tešla, pomidorai, Alfo receptai
Kerniaus Pauliukonio nuotr.


4 asmenims


Reikia:

  • 500 g sluoksniuotos bemielės tešlos

  • 1 kaušinio

  • 100 g smulkiavaisių pomidoriukų

  • 6–8 mažųjų paprikų arba 1 didelės

  • 100 g fetos sūrio + 1 šaukšto papuošti

  • 70 g ančiuvių filė aliejuje

  • šviežių bazilikų


1. Bemielę tešlą supjaustykite nedideliais stačiakampiais.

2. Kiaušinį lengvai paplakite šakute ir šiuo plakiniu aptepkite paplotėlius.

3. Išdėliokite trupintą fetą.

4. Paprikas ir pomidorus perpjaukite pusiau ir išdėliokite ant paplotėlių.

5. Išdėliokite ančiuvius ir apšlakstykite ančiuvių aliejumi.

6. Kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 minučių.

7. Papuoškite bazilikų lapeliais ir dar trupučiu fetos.



Skanaus!



Receptas iš knygos GAL PAVALGOM?


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg