Bri – pavadinimas, kurį išgirdus kiekvienam sūrių mėgėjui jokių papildomų paaiškinimų nebereikia. Ir nors įvairiomis sūrių rūšimis galima mėgautis jų nemaišant su jokiais papildomais ingredientais, pasirinkus reikiamus, turite šansą atrasti nepakartojamus skonių derinius. Šįkart siūlome bri sūrį pakepti, pagardinti specialiu padažu ir nepamiršti kelių riekelių itališkos duonos. Paragavę tokio užkandžio, šį sūrį pamilsite iš naujo, o jei didelių simpatijų jo skoniui iki šiol nejutote, neabejojame, nuomonę pakeisite!
Reikia:
120 g bri
60 g BUGA’s Chilli lingonberry and pear
40 g sviesto
30 g kedrinių pinijų
10 g šviežio čiobrelio
kelių riekelių itališkos duonos
2 skiltelių česnako
Ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus česnakus ir šakelę čiobrelių.
Paskrudinkite duoną iš abiejų pusių. Patepkite skrebučius BUGA’s Chilli lingonberry and pear padažu.
Supjaustykite sūrį ir apkepkite jį įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite sūrį ant paruoštį skrebučių ir apibarstykite kedrinėmis pinijomis bei smulkintais čiobreliais.