Karolina Meschino vilioja nauju vasarišku kokteiliu iš rožinio šokolado

Praėjusią savaitę internete ir socialiniuose tinkluose pasirodė žinutė, kad Lietuvą netrukus pasieks ketvirtoji šokolado rūšis – „Ruby“. Tai didžiausia pastarojo šimtmečio šokolado industrijos inovacija, kuri visiems šokolado mylėtojams šalia juodojo, pieniško ir baltojo šokolado suteikia ir „Ruby“ šokolado pasirinkimą. Lietuvos įžymybės ir socialinių tinklų žvaigždės tapo vienais pirmųjų, kurie įvertino šią rinkos inovaciją.

„Ruby“ šokoladą sukūrė Šveicarijoje įsikūrusi „Barry Callebaut“ įmonė, kuri daugiau nei dešimtmetį eksperimentavo, kad išgautų norimą šokolado spalvą ir skonį.

Karolina Meschino


Kompanija „Nestle“ pirmoji panaudojo „Ruby“, sukurdama „KitKat“ batonėlį su šiuo šokoladu. Iš „Ruby“ kakavos pupelių pagaminti šokoladiniai batonėliai jau pasiekė ir į Lietuvą. Tai pirmoji galimybė šalyje paragauti šios šokolado industrijos naujovės.

Štai socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, išbandžiusi šį šokoladą, tikino, kad yra priklausoma nuo saldumynų, o naujasis „Ruby“ šokoladas taps viena jos silpnybių.

„Aš esu tikra šokolado ir saldumynų maniakė, o jeigu šis šokoladas dar ir rožinis – aš tiesiog privalau jį išbandyti. „Ruby“ išskirtinis ir tuo, kad dėl savo unikalios spalvos jis puikiai atrodys ir jūsų „Instagram“ nuotraukose! Galiu pasiūlyti savo mėgstamiausią būdą mėgautis šiuo skanėstu – kartu suplakti šokoladą, pieną ir bananus. Išgausite tiesiog dieviško skonio vasaros kokteilį. Jau dabar nekantrauju jį išbandyti su „Ruby“ šokoladu, kuris idealiai tiks receptą gardinant braškėmis“, – įspūdžiais dalijosi K. Meschino.

Išskirtinis skonis

Radijo laidų vedėjas Orijus Gasanovas tikina, kad naujasis „Ruby“ šokoladas – tai tikra šokolado industrijos inovacija, pasižyminti išsiskiriančiu skoniu.

„Kadangi daug keliauju, kelionėse visada siekiu išbandyti ir įvairių šalių siūlomus nepatirtus skonius. Pirmą kartą „Ruby“ šokoladą išvydau visai neseniai vykusio vizito Niujorke metu, jau tada jis patraukė mano akį. Tačiau šįkart nereikėjo niekur toli keliauti, nes inovacija pasiekė ir Lietuvą. Prisipažinsiu, kad išties nekantravau išbandyti šį skanėstą, kadangi šokolado rinkoje tokio masto naujovių nebuvo daugybę metų. Vos pamačius akį patraukė itin patraukli pakuotė, kurią iškart norisi fotografuoti. Tačiau šis šokoladas pranoko mano lūkesčius ne tik dėl viliojančios išvaizdos, bet ir neįprasto skonio – švelnus uogų rūgštumas ir subtilus saldumas puikiai dera tarpusavyje“, – komentavo O. Gasanovas.

Orijus Gasanovas


Monika Pundziūtė