top of page

Karolina Meschino: „Negalėčiau gyventi be makaronų“

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino atskleidė, kad save veikiau apibūdintų kaip apie maistą mėgstančią kalbėti ragautoją, o ne namų virtuvėje besisukančią kulinarę. Todėl sužinoti jos mėgstamiausius patiekalus mums nebuvo sudėtinga. Nr. 1 yra makaronai. Juos ji galėtų valgyti kasdien!

Jei įdomu, kaip Karolina makaronus ruošia pati ar kur mėgsta užsukti pavalgyti, skaitykite ČIA.

Karolina, ar laikaisi mitybos režimo? Juk fotosesijos, filmavimai ir kiti darbai gali vykti bet kada.

Atsikėlus visada turiu pavalgyti. Iš tikrųjų galėčiau pusryčiams valgyt ir steiką ir makaronų, ir jeigu būna likučių, tai aš valgau juos ryte, nes man pusryčiai yra labai svarbūs. O šiaip nesilaikau kažkokio režimo. Kai išalkstu, jeigu turiu galimybę, tai ir pavalgau. Jeigu per filmavimus ar fotosesijas nespėju ir būna tikrai užimta diena, tai rankinėje dažniausiai turiu kokių nors riešutų arba susiveikiu kažkokiu būdu. Bet tikrai nebadauju, o grįžusi jau rimtai pavalgau.


O kada maistu tau patinka mėgautis labiausiai – per pusryčius, pietus ar vakarienę?

Tikriausiai per vakarienę, kai jau gali atsipūsti, kai jau darbai baigti. Net ir laisvą dieną fainiausia yra vakare. Tuomet gali įsijungti fone kokį nors filmą ar serialą, ar tiesiog su šeima ar draugais bendrauti. Mūsų šeimoje visada buvo svarbi vakarienės tradicija. Visą laiką vakarienė būdavo 19 valandą. Ir nesvarbu, ką tuo metu veiki – turi grįžti namo ir kartu pavalgyti, o po to vėl gali kažkur eiti.

Ar stengiesi laikytis kokių nors sveikos mitybos įpročių?

Nesilaikau, bet manau, kad reikėtų pradėti, bandau po truputį tai daryti. Birželio mėnesį priaugau 11 kilogramų ir mane tai šiek tiek gąsdina. Pradėjau užsiiminėti MMA (mišrieji kovos menai – aut. past.), „muay thai“. Man labai patinka, visiškai įsimylėjau boksą. O kadangi dabar daugiau laiko praleidžiu Kaune, susiradau labai smagų trenerį ir pradėjau MMA lankyti. Šiaip planuoju mažinti miltinių produktų. Neplanuoju atsisakyti kažko labai smarkiai, tiesiog mažinti porcijas, nes visiškai persistengiu.

Dabar nemažai kalbama tiek apie vegetarizmą, tiek apie veganizmą, daugėja tokią mitybą besirenkančių žmonių. Ar valgai vegetariškus ir veganiškus patiekalus?

Aš to visiškai nesuprantu. Tikrai neteisiu žmonių, kurie yra veganai, vegetarai, bet aš pati tikrai negalėčiau atsisakyti mėsos. Mėgstu mėsą su daug kraujo (juokiasi). Šiaip net nežinau vietų, kur yra veganiškų patiekalų.


Kokio maisto norisi, kai užklumpa šalti orai ar prasta nuotaika?

Mano TOP, kurį žiemą vos ne kiekvieną dieną valgau – „Užupio picerijos“ karšta pupelių, makaronų ir šoninės sriuba, o užsikandu vargdienių picos paplotėliais, kur vien česnakas ir sūris. Apskritai „Užupio picerijoj“ mane galima rasti per pusryčius, pietus ar vakarienę – bent kartą per dieną tikrai (juokiasi).

Ar yra produktų ar patiekalų, be kurių neįsivaizduotum nė dienos?

Labai mėgstu raugintus agurkus, mano šaldytuve visuomet yra sūrio ir „Mortadellos“ – tai toks labai labai skanus itališkas kumpelis. Jei turiu labai skubėti ar greitai išeiti iš namų, tai pasiimu duonos, sūrio, to kumpelio.

Negalėčiau gyventi be makaronų. Jeigu reikėtų išsirinkti vieną produktą, kuri turėčiau valgyti visą gyvenimą, manau, laisvai galėčiau kiekvieną dieną valgyti makaronus, tik skirtingai pagamintus. Mano vaikystė, apskritai visas gyvenimas iki šiol toks ir buvo – užaugau su makaronais. Ir tikrai čia mitas, kad nuo makaronų žmonės storėja. Man visą laiką viskas gerai buvo su figūra, o ir šiaip italai nėra stori.


O ar turi mėgstamiausią desertą? Gal ir pati kokį firminį gamini?

Namie desertų nesigaminu, bet ten turbūt visada galima rasti visokių „Maxi King’ų“, kinderių, sūrelių ir panašiai. Mėgstu viską, kas yra su braškėmis ir miško uogomis, nors šiaip esu labiau sūraus maisto mėgėja, o ne saldumynų. Traškučius mėgstu – jie kaip desertas (juokiasi).

Koks įsimintiniausias ar skaniausias tavo gastronominis atradimas, kurį parsivežei iš kelionių?

Kai buvau Amerikoje, Niujorke stengiausi eiti kasdien į skirtingas vietas, bet „Chipotle“ restoranas… Tie meksikietiški buritos su gvakamole, pupelėmis, ryžiais ir pomidorais yra tobula! Dar aš labai mėgstu jūrų gėrybes – karštą vasaros dieną aštuonkojo salotos, sevičė man labai skanu.

Naujausi įrašai

bottom of page