Karštos salotos su terijakio padažu ir lašiša


Karštos salotos su terijakio padažu ir lašiša, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 100 °C


Reikia:

  • 400 g lašišos filė

  • 400 g salotų lapų

  • 2 mangų

  • 30 g sezamų sėklų

  • 100 g SANTA MARIA terijakio padažo

  • 1 granato

  • 300 g juodųjų pupelių

  • Druskos, pipirų

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

1. Lašišos filė pavoliokite į terijakio padažą, pabarstykite sezamų sėklomis ir kepkite iki 100 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kad liktų sultinga ir minkšta.

2. Salotų lapus sumaišykite su skiltelėmis pjaustytu mango minkštimu ir granato sėklomis. Pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.

3. Šiek tiek keptuvėje pakepinkite juodąsias pupeles ir su jau iškepta lašiša dėkite ant salotų viršaus dubenyje.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg