top of page

Karštos salotos su lašiša


Karštos salotos su lašiša, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 mažo brokolio

  • ½ raudonojo svogūno

  • 200 g besėklių vynuogių

  • ½ ilgavaisio agurko

  • 300 g lašišos filė be odos

  • Saujelės špinatų lapų

  • 3 skiltelių česnako

  • 1 apelsino sulčių

  • ½ citrinos sulčių

  • 50 ml OBELIŲ rapsų aliejaus

  • 20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • Kelių „sriracha“ padažo lašelių

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

1. Suskirstykite brokolį žiedynais, supjaustykite smulkiai svogūną. Viską užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite pusę minutės, vandenį nupilkite.Vynuoges perpjaukite per pusę, agurką supjaustykite kubeliais.

2. Česnakus supjaustykite labai smulkiai. Sumaišykite kartu apelsinų ir citrinų sultis, OBELIŲ rapsų aliejų, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, „sriracha“ padažą, smulkintus česnakus, druską ir pipirus. Pusę padažo supilkite ant salotų.

3. Lašišą supjaustykite kubeliais. Stipriai įkaitinkite keptuvę ir nukaitę suberkite lašišos kubelius. Intensyviai pamaišykite, leisdami lašišai sušilti. Supilkite likusį padažą ir išmaišykite. Visą keptuvės turinį sukrėskite ant salotų ir išmaišykite. Patiekite puodeliuose.

Comments


Naujausi įrašai

bottom of page