2 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1 mažo brokolio
½ raudonojo svogūno
200 g besėklių vynuogių
½ ilgavaisio agurko
300 g lašišos filė be odos
Saujelės špinatų lapų
3 skiltelių česnako
1 apelsino sulčių
½ citrinos sulčių
50 ml OBELIŲ rapsų aliejaus
20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Kelių „sriracha“ padažo lašelių
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1. Suskirstykite brokolį žiedynais, supjaustykite smulkiai svogūną. Viską užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite pusę minutės, vandenį nupilkite.Vynuoges perpjaukite per pusę, agurką supjaustykite kubeliais.
2. Česnakus supjaustykite labai smulkiai. Sumaišykite kartu apelsinų ir citrinų sultis, OBELIŲ rapsų aliejų, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, „sriracha“ padažą, smulkintus česnakus, druską ir pipirus. Pusę padažo supilkite ant salotų.
3. Lašišą supjaustykite kubeliais. Stipriai įkaitinkite keptuvę ir nukaitę suberkite lašišos kubelius. Intensyviai pamaišykite, leisdami lašišai sušilti. Supilkite likusį padažą ir išmaišykite. Visą keptuvės turinį sukrėskite ant salotų ir išmaišykite. Patiekite puodeliuose.
Comments