Karštos salotos su bolivinėmis balandomis ir briuseliniais kopūstais


Reikia:

  • 100 g bolivinių balandų

  • 1 mažo brokolio

  • 200 g briuselinių kopūstų

  • 6-8 česnako skiltelių

  • 50-60 g čoriso

  • Aliejaus kepti

  • 150 g vyšninių pomidoriukų

  • 2-3 šaukštų SANTA MARIA padažo „Terijaki Sauce“


Išvirkite bolivines balandas.Nulupkite briuselinių kopūstų viršutinį sluoksnį, perpjaukite juos pusiau. Brokolį suskirstykite nedideliais žiedynais. Nulupkite česnako skilteles.Brokolį, briuselinius kopūstus ir česnako skilteles sudėkite į kepimo formą, užberkite smulkinto čoriso ir pašlakstykite aliejumi. Šaukite į įkaitintą iki 180°C orkaitę ir kepkite 10-15 min. Ištraukite, sudėkite pomidoriukus, juos taip pat lengvai pašlakstykite aliejumi ir kepkite dar 10 min.Ištraukite, pagardinkite SANTA MARIA padažu „Terijaki Sauce“ ir patiekite su bolivinėmis balandomis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg