Kapotas vištienos kotletas su pievagrybiais ir čiobreliais


Reikia:

  • 5 šaukštų aliejaus

  • 1 kiaušinio

  • 1 ropinio svogūno

  • 2 šaukštų maskarponės

  • 10 pievagrybių

  • kelių šakelių šviežių čiobrelių

  • 500 g vištienos filė

  • druskos, pipirų


1. Labai smulkiai sukapokite mėsą, svogūną, česnaką, pievagrybius ir čiobrelius.

2. Sudėkite maskarponę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kotletukus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg