Kalakutienos kotletai su džiovintomis slyvomis ir terijakio padažu


Kalakutienos kotletai su džiovintomis slyvomis ir terijakio padažu, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 kiaušinio

  • 2 šaukštų majonezo

  • 2 šaukštų terijakio padažo

  • saujos džiovintų slyvų

  • saujos šviežių špinatų lapų

  • 4 šaukštų aliejaus

  • druskos, pipirų

  • 1 ropinio svogūno

  • 500 g kalakutienos

1. Mėsą, svogūną ir špinatus susmulkinkite virtuvinio kombaino inde arba sumalkite mėsmale.

2. Suberkite smulkiai supjaustytas slyvas, įmuškite kiaušinį, sudėkite majonezą, supilkite terijakio padažą, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

3. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus ir dėkite kepti juos į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg