Kaip patiekti bulvinius blynus? Alfo idėjos

Prikepkite kelias keptuves bulvinių blynų ir patiekite juos kaip keletą skirtingų patiekalų, nes bulviniai blynai gali tapti bet kuo. Netgi... savotišku desertu!

Bulvinius blynus skanu valgyti su grūdėta varške, pomidorų ir svogūnų salotomis, su avokadų padažu arba kastiniu. Tai beveik klasika, todėl būtinai išbandykite drąsesnius derinius.


bulviniai blynai, pagardai, Alfo receptas

  1. Su desertiniu sūriu su aguonomis arba želė gabaliukais. Šalia blynų patiekite grietinės, gabalėliais pjaustyto desertinio sūrio ir mėgstamų uogų.

  2. Su grietinės ir krienų padažu (tiesiog sumaišykite grietinę su krienais). paskaninkite žirneliais, virtu liežuviu ir krapais. Paprastus krienus galite pakeisti vasabi krienais.

  3. Su tzatziki padažu ir agurkais, tik dar paskaninkite tarkuotomis apelsino žievelėmis.

  4. Su grūdėta varške, kiviais, lašiša.

  5. Su smulkiai pjaustytu mangu ir silke, dar paskaninta mėtomis ir kalendrų lapeliais.

  6. Su grietine, mažais marinuotais grybukais, skanintais pipirais ir raudonuoju svogūnu.

  7. Su keptu baklažanu, grūdėta varškė su grietine, pomidorais ir granatų sėklomis.

  8. Grūdėta varškė, smulkiai pjaustyti pomidorai, skaninti pipirais, krapų šakelėmis.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg