
Reikės: 240 g krevečių
1 skiltelės česnako
1 mažo svogūno
½ žaliosios paprikos
Kalendrų
50 g panko džiūvėsėlių
1 šaukšto krakmolo
Gabaliuko imbiero
Druskos
Juodųjų ir baltųjų sezamų
TERRA CRETA alyvuogių aliejus
Padažui:
Jogurto
Žaliosios citrinos
Kalendros
DANSUKKER sirupo
Krevetes susmulkinkite kartu su česnaku. Supjaustykite svogūną, žaliąją papriką, imbierą. Viską gerai išmaišykite.
Įdėkite faršą pusvalandžiui į šaldytuvą.
Suformuokite nedidelius kukuliukus, apvoliokite juos baltuosiuose ir juoduosiuose sezamuose.
Sudėkite kukulius į skardą, išklotą kepimo popieriumi, pašlakstykite TERRA CRETA alyvuogių aliejumi ir šaukite į orkaitę.
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min.
Iškepusius kukulius išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai, iš pateiktų produktų pagaminkite padažą. Kukulius suverkite ant desertinių šakučių ir patiekite su padažu.