top of page

Jei svečiai užgriūva netikėtai: Italija dvelkianti pomidorų tarta su mocarela


Sluoksniuotos tešlos užkandis padės pamaitinti minią svečių ir artimųjų prieš ir po švenčių. Subalansuota pasiilgusiems itališkų skonių, bet patiks ir kitiems!

Jums reikės:

1 pakelio „Mantingos“ sluoksniuotos bemielės tešlos

500 g skirtingų spalvų pomidorų

60 g pesto padažo

100 g tepamo kreminio sūrio

1 kiaušinio

1 pakelio mocarelos sūrio

saujelės bazilikų

Tešlą dėkite ant sviestinio popieriaus.Įpjaukite tešloje rėmelį.Vidų ištepkite pesto padažu ir sūreliu.Ant viršaus uždėkite pomidorus.Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu.Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.Kai iškeps, uždėkite pjaustytos mocarelos ir baziliko.


Sluoksniuotos tešlos užkandis padės pamaitinti minią svečių ir artimųjų prieš ir po švenčių. Subalansuota pasiilgusiems itališkų skonių, bet patiks ir kitiems!


Jums reikės:

1 pakelio „Mantingos“ sluoksniuotos bemielės tešlos

500 g skirtingų spalvų pomidorų

60 g pesto padažo

100 g tepamo kreminio sūrio

1 kiaušinio

1 pakelio mocarelos sūrio

saujelės bazilikų

Tešlą dėkite ant sviestinio popieriaus.Įpjaukite tešloje rėmelį.Vidų ištepkite pesto padažu ir sūreliu.Ant viršaus uždėkite pomidorus.Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu.Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.Kai iškeps, uždėkite pjaustytos mocarelos ir baziliko.

Naujausi įrašai

bottom of page