Sluoksniuotos tešlos užkandis padės pamaitinti minią svečių ir artimųjų prieš ir po švenčių. Subalansuota pasiilgusiems itališkų skonių, bet patiks ir kitiems!
Jums reikės:
1 pakelio „Mantingos“ sluoksniuotos bemielės tešlos
500 g skirtingų spalvų pomidorų
60 g pesto padažo
100 g tepamo kreminio sūrio
1 kiaušinio
1 pakelio mocarelos sūrio
saujelės bazilikų
Tešlą dėkite ant sviestinio popieriaus.Įpjaukite tešloje rėmelį.Vidų ištepkite pesto padažu ir sūreliu.Ant viršaus uždėkite pomidorus.Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu.Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.Kai iškeps, uždėkite pjaustytos mocarelos ir baziliko.
Sluoksniuotos tešlos užkandis padės pamaitinti minią svečių ir artimųjų prieš ir po švenčių. Subalansuota pasiilgusiems itališkų skonių, bet patiks ir kitiems!
Jums reikės:
1 pakelio „Mantingos“ sluoksniuotos bemielės tešlos
500 g skirtingų spalvų pomidorų
60 g pesto padažo
100 g tepamo kreminio sūrio
1 kiaušinio
1 pakelio mocarelos sūrio
saujelės bazilikų
Tešlą dėkite ant sviestinio popieriaus.Įpjaukite tešloje rėmelį.Vidų ištepkite pesto padažu ir sūreliu.Ant viršaus uždėkite pomidorus.Tešlos kraštus patepkite kiaušinio plakiniu.Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 10 min.Kai iškeps, uždėkite pjaustytos mocarelos ir baziliko.