Greitai ir lengvai paruošiamas jautienos mentės kepsnys su orkaitėje apkeptomis saldžiomis bulvėmis. Sotus, maistingas ir gražus patiekalas pietums arba vakarienei.
Jautienos mentės su saldžiomis bulvėmis patiekalui pagaminti reikia:
2 saldžių bulvių
30 g čiobrelių, rozmarinų
120 ml alyvuogių aliejaus
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
30 g sviesto
3 skiltelių česnako
10 g kalendros
30 g petražolių
1 aitriosios paprikos
½ citrinos sulčių
Druskos
Pipirų
1. Saldžias bulves paskrudinkite sausoje keptuvėje, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais, rozmarinais, alyvuogių aliejumi. Toliau jas kepkite orkaitėje 180 oC apie 40 min.
2. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ pagardinkite druska, pipirais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, sviestu, čiobreliais, rozmarinais bei česnakais.
3. Padažas: kalendrą, petražoles, aitriąją papriką, druską, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką sutrinkite iki vientisos masės.
4. Didkepsnį patiekite su bulvėmis ir padažu.
Video receptas:
Skanaus!