Jūros triumfas lėkštėje: makaronų kriauklės su jūrų gėrybėmis (receptas)


Pietų dėžučių receptų serija įsibėgėja. Ar jau išmėginote kasedilijas su vištiena, čioriso dešrelėmis ir mangu, grikius, pagardintus šonine ir nektarinais, sumuštinio su lašiša variaciją, kuri privers pavydėti kolegas, bei fantastiškas salotas su antiena ir keptomis daržovėmis? Jei dar nespėjote, kaip tik ši darbo savaitė gali būti skirta naujiems atradimams. O mes į pietų dėžutę telpančių receptų sąrašą pildome dar vienu patiekalu. Makaronų gerbėjai, raitokitės rankoves ir skubėkite išbandyti!

Makaronai su jūrų gėrybėmis ir marinuotomis paprikomis

  • 1 svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • 1 pankolio

  • 300 g jūrų gėrybių mišinio

  • 2 pomidorų

  • 200 g marinuotų paprikų

  • 40 g gero alyvuogių aliejaus

  • 180 g mėgstamų makaronų

  • baziliko lapelių

  • druskos, pipirų, cukraus

Apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, česnaką ir pankolį, sudėkite jūrų gėrybes. Pagardinkite prieskoniais.Supjaustykite pomidorus ir paprikas kubeliais. Sudėkite į kepamas jūrų gėrybes. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.Išvirkite makaronus ir sumaišykite su jūrų gėrybių padažu. Patiekite su šviežiais bazilikais.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg