Gastronomijos pasaulį nuolatos drebina nauji patiekalai ir mados. Kartais tai riebūs ir kaloringi užkandžiai, kartais cukraus bombomis vadinami desertai. Šįkart tai naujas, vasariškas, gaivus ir, atrodo, gan paprastas skanumynas – ledai, patiekti arbūzo gabalėlyje. Šis desertas, angliškai vadinamas „wondermelon“ (angl. wonder – stebuklas, watermelon – arbūzas), yra paruošiamas itin paprastai: arbūzo gabalėlyje išpjaunama ertmė ledams. Ledai, paprastai arbūzų arba vanilės skonio, yra arba minkšti, arba gelato, arba jogurtiniai. Visas šio deserto grožis – tarsi garbanos ant arbūzo suraityti ledai, ryški rožinė spalva ir retkarčiais pabarstukai. Genialumas yra paprastumas, todėl šis trendas niekur nežada trauktis, o tik kopia į savo populiarumo viršūnę. Kas žino, galbūt greitu metu Lietuvoje šis desertas populiarumu pakeis burbulinius ledus.
A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Aug 1, 2017 at 11:24am PDT
A post shared by GO EAT WHAT⁉ (@goeatwhat) on Jul 24, 2017 at 4:54pm PDT
A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Jul 25, 2017 at 11:23am PDT
A post shared by dominiqueansel (@dominiqueansel) on Jul 3, 2017 at 9:25am PDT
A post shared by Jessica Sena Tam (@_sucrosejunkie) on Jul 4, 2017 at 9:41am PDT
A post shared by Wenhui Wang (@lovethekisses) on Aug 3, 2017 at 1:14am PDT
A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Jul 23, 2017 at 12:07pm PDT
A post shared by dominiqueansel (@dominiqueansel) on Jul 3, 2017 at 7:16am PDT
A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Jul 15, 2017 at 5:14pm PDT
Esi pakvaišęs dėl „Instagram“, kaip ir mes? Jau esame rašę apie patiekalus, kurie šypsosi, merginą, keliančią taurę gražiausiose pasaulio vietose, paveikslus „latte“ puodelyje, molbertu tapusius skrebučius, deimantais virtusius sausainius, mažuosius maisto kritikus, daiktuose maistą matantį menininką, juodus ledus, penkiolikmetį veganą, desertinius batelius, sušių skulptūras, tortus iš Pietų Korėjos, cukraus vatos stebuklus, suknelėmis tampančius vaisius ir daržoves, vaisių paletes, linksmąsias spurgas.
Comments