„Instagram“: jei valgyti „churros“, tai tik sukibusias į piramidę
- 2016-12-04
- 2 min. skaitymo
Konditerio, o tuo pačiu ir menininku laikomo Dominique Ansel (@dominiqueansel), darbai kalba už jį patį. Jis yra tokių konditerinių išradimų, kaip „cronut“ (kruasano ir spurgos plakinys) ir žydinčio karšto šokolado autorius. Jo naujausias kūrinys „churro duo“ buvo pristatytas konditerio kepykloje Tokijuje, Japonijoje (@dabjapan). Dviem ispaniškoms spurgoms „churro“ buvo suteikta 3D piramidės forma. Taip pat jos yra sukabintos tarpusavyje, todėl ir parduodamos po dvi. Šviesioji „churro“ yra apibarstoma sezamų sėklomis, cinamonu ir cukrumi, o tamsioji – juodųjų sezamų sėklomis ir juoduoju cukrumi. Spurgos pateikiamos su sūdytos karamelės padažu. Geometrinė „churro duo“ jau buvo pripažinta japonų. Ją pristatyti planuojama ir kepyklose Niujorke bei Londone.
A video posted by Dominique Ansel Bakery Japan (@dabjapan) on Nov 19, 2016 at 12:57am PST
A photo posted by dominiqueansel (@dominiqueansel) on Nov 17, 2016 at 3:22am PST
A photo posted by Dominique Ansel Bakery Japan (@dabjapan) on Nov 18, 2016 at 10:29pm PST
A photo posted by Dominique Ansel Bakery Japan (@dabjapan) on Nov 17, 2016 at 10:18pm PST
A photo posted by Dominique Ansel Bakery Japan (@dabjapan) on Nov 15, 2016 at 6:16pm PST
Jau anksčiau D. Ansel išgarsino „cronut“:
A photo posted by dominiqueansel (@dominiqueansel) on Nov 28, 2016 at 4:14am PST
Ir „blossoming hot chocolate“:
A video posted by dominiqueansel (@dominiqueansel) on Nov 30, 2016 at 2:07am PST
Esi pakvaišęs dėl „Instagram“ kaip ir mes? Jau esame rašę apie visų oro linijų maistą, kitokį restoranų apžvalgininką, kavą ragelyje, „sumautus“ pusryčius, ekstremalius ryžių trapučius, kiaušinį avokade, jaučiantį maistą, sušio mėsainį, įkraunamą maistą, rankines iš duonos, nevalgomus maistą vaizduojančius aksesuarus, mažus desertų pasaulius, vaizdingą duoną, trimetę virtuvės virtuozę.