top of page

„Instagram“: jei valgyti „churros“, tai tik sukibusias į piramidę

  • 2016-12-04
  • 2 min. skaitymo

Konditerio, o tuo pačiu ir menininku laikomo Dominique Ansel (@dominiqueansel), darbai kalba už jį patį. Jis yra tokių konditerinių išradimų, kaip „cronut“ (kruasano ir spurgos plakinys) ir žydinčio karšto šokolado autorius. Jo naujausias kūrinys „churro duo“ buvo pristatytas konditerio kepykloje Tokijuje, Japonijoje (@dabjapan). Dviem ispaniškoms spurgoms „churro“ buvo suteikta 3D piramidės forma. Taip pat jos yra sukabintos tarpusavyje, todėl ir parduodamos po dvi. Šviesioji „churro“ yra apibarstoma sezamų sėklomis, cinamonu ir cukrumi, o tamsioji – juodųjų sezamų sėklomis ir juoduoju cukrumi. Spurgos pateikiamos su sūdytos karamelės padažu. Geometrinė „churro duo“ jau buvo pripažinta japonų. Ją pristatyti planuojama ir kepyklose Niujorke bei Londone.








Jau anksčiau D. Ansel išgarsino „cronut“:



Ir „blossoming hot chocolate“:



bottom of page