2-4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
1–2 stiklinių ledukų
saujos aviečių
2–3 stiklinių sodos vandens
1 šaukšto šviežių bazilikų lapelių
Sirupui:
1/2 stiklinės „Melt Water Original“ vandens
1/2 stiklinės cukraus
1 nedidelio gabalėlio imbiero
1. Paruoškite sirupą: į nedidelį puodą įpilkite vandenį, cukrų ir įdėkite pjaustytą imbierą. Maišydami virkite ant vidutinės kaitros, kol ištirps cukrus. Palikite sirupą 30 min., kad atvėstų.
2. Atvėsusį sirupą perkoškite per sietelį, šaukštu spausdami imbiero gabalėlius, kad išsiskirtų daugiau sulčių. Perpilkite sirupą į sandarų indą ir gerai atšaldykite.
3. Į stiklines įpilkite po 1–2 šaukštus imbierinio sirupo, sudėkite ledukus ir avietes, įpilkite sodos vandenį ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Comments