Imbieriniai sparneliai terijakio padaže

Neatsivalgomai skanūs, neįtikėtinai lengvai paruošiami. Patiekalas, kuris tinka ir vakarėliui, ir vakarienei.


4 asm.


Vištienos sparneliams pagaminti reikia:

  • 1 kg vištienos sparnelių

Padažui:

  • 200 ml terijakio padažo

  • 2 šaukštų cukraus sirupo

  • 3 šaukštų ryžių acto

  • 1 šaukštelio česnakų miltelių

  • 1 šaukštelio malto imbiero

  • 1 šaukštelio druskos

  1. Sparnelius gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į kepimo formą.

  2. Sumaišykite visus glaistui skirtus ingredientus ir gerai aptepkite sparnelius, bet dalį glaisto pasilikite.

  3. Kepkite apie pusvalandį iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Kas 10 min. vis atidarykite ir atsargiai aptepkite atidėtu padažu.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg