Pavasaris beldžiasi į langus ir mes žinome, ko Jūs pasiilgote. To aromatingo, nuostabaus akimirkos sau puodelio kavos mėgstamoje miesto kavinukėje. NESPRESSO kviečia mėgautis miestu ... namuose: 3 receptai, kurie primins geriausias kavas iš didžiausių pasaulio sostinių.
Buenos Airių MILKY WAY
Pieniškos karamelės malonumas ir grūdų bei saldžių spragėsių poskoniai pavergs jūsų širdis lygiai taip, kaip šis saldus ir labai pieniškas kavos gėrimas yra pavergęs vietinių Buenos Airės gyventojų širdis. Jie mėgsta, kai jo yra daug ir gali ilgai juo mėgautis.
Jums prireiks:
20 g tradicinio argentiniečių deserto „Dulce De Leche" (galima keisti namine virta karamele)
220 ml pieno (1,5 proc. riebumo)
110 ml „World Explorations Buenos Aires Lungo" kavos
Gaminame:
Pieną supilkite į NESPRESSO kavos gėrimų plakiklį BARISTA. Uždarykite dangtelį, paspuskite Cafe au Lait ir starto mygtuką.
Į aukštą stiklinę įdėkite 20 g karamelizuoto saldaus sutirštinto pieno.
Įdėkite kavos kapsulę į kavos aparatą ir stiklinę su karamele pripildykite kavos.
Iš plakiklio į stiklinę supilkite karštą išplaktą pieną.
Šanchajaus COFEE MEETS TEA
... arba kavos ir arbatos pasimatymas viename puodelyje. Intriguoja? Kinija yra ne tik žalios arbatos, bet ir kavos augintoja, o stipriausias šioje pozicijoje užėmęs kaip tik Šanchajus. Išbandykite tai, kas neįprasta.
Jums prireiks:
150 ml pieno
Žiupsnelio malto imbiero
Vieno pakelio žaliosios arbatos
110 ml „World Explorations Shanghai Lungo" kavos
Gaminame:
Pieną supilkite į NESPRESSO kavos gėrimų plakiklį BARISTA. Pasirinkite Latte Macchiato režimą ir paspauskite starto mygtuką.
Žaliosios arbatos maišelį įdėkite į stiklinę. Kavos kapsulę įdėkite į aparatą ir stiklinę pripildykite kavos. Palikite 1 min, kad pritrauktų.
Į stiklinę įberkite žiupsnį imbiero miltelių.
Ant viršaus supilkite karštą išplaktą pieną.
Tokijaus MATCHA LATTE
Meistriškai suderinti subtiliausius skonius, kvapus ir spalvas yra japonų talentas.
Žinomi kaip arbatos gerbėjai, japonai mėgsta ir kavą. Aukštos kokybės „Tokyo Vivalto Lungo" arabika pasižymi išskirtiniu gėlių aromatu ir subtiliausiais poskoniais. Nuoširdžiai palepina gomurį.
Jums prireiks:
150 ml pieno
15 g medaus
110 ml „Tokyo Vivalto Lungo" kavos
5 g pakepintų sezamo sėklų
1,5 šaukštelio matcha arbatos miltelių.
Gaminame:
Pieną supilkite į NESPRESSO kavos gėrimų plakiklį BARISTA ir suberkite matcha miltelius. Uždarykite dangtelį ir pasirinkite Latte Macchiato režimą. Paspauskite starto mygtuką.
Į stiklinę įdėkite medaus,
Į kavos aparatą įdėkite kavos kapsulę ir stiklinę su medumi pripildykite kavos.
Ant viršaus supilkite suputojusį karštą pieną su matcha, pagardinkite apkeptomis sezamo sėklomis.
Visas „Nespresso" naujas kavas ir aksesuarus bei kavos aparatus rasite čia: www.nespresso.lt arba „Nespresso" butikuose PC „G9“ bei PLC „Panorama“ Vilniuje.
Skanių atradimų!
Comments