Naujasis „Verdu ir kepu“ – kiek daug jame džiaugsmo ir pavasario žavesio! Paprastų patiekalų idėjos, daugybė išsamių gaminimo „žingsnis po žingsnio“ instrukcijų, įdomūs susitikimai ir profesionalų patarimai. Įžengsime į Velykas su ponu mozūrėliu, veganiškai pasitiksime pavasarį, sužinosime madam Baterflai paslaptį.
VMG kulinarinės studijos vadovas Paulius Janušas sutramdys kalmarus – o taip, po fotosesijos likę patiekalai su kalmarais buvo akimirksniu išgraibstyti ir suvalgyti, tad jei dar nežinote, ką daryti su kalmarais, o labai norite sužinoti – ši tema kaip tik jums. Stebėsime žaliąsias kovas, kuriose kausis didvyriai-superproduktai – smidrai ir avokadai. Kaip manote, kas laimi? Ogi jųdviejų draugystė! Orijus Gasanovas papasakos, kur gardžiai pavalgyti Čikagoje, o Agnė Jagelavičiūtė atskleis tobulo marinato vištienai paslaptį.
Kartu su Izraelio ambasadoriumi p. Amiru Maimonu tarsime: „Šalom, virtuve!“ Nukeliausime į Italiją kartu su nuostabiuoju pizzaiola Michele Sorrentino, apie Benedikto kiaušinių gaminimo subtilybes papasakos Honorata Lyndo, kartu su gydytoja Kristina Jasmontiene ieškosime būdų, kaip įveikti pavasario nuovargį, o su žurnalo vyr. redaktore Elžbieta Monkevič gaminsime neįprasto pjūvio tortus. Mūsų kosminėje galaktikoje, papuoštoje išskirtinio grožio glotnučiais, sužibs žvaigždės, tad leiskimės į skrydį. Juk šis žurnalas – tikras kosmosas!!!
Žvilgtelkite į žurnalo vidų.