Jei pietauti kavinėse ar restoranuose nebesinori, o kasdien susiduriate su dilema, ką į pietų dėžutę įsidėti iš namų, turime jums gerų žinių. Pradedame receptų seriją, kurioje pateiksime ne vieną idėją, tilpsiančią į pietų dėžutę. Net neabejojame, kad pamatę šiuos patiekalus kolegos prašys pasidalyti receptu. Pirmoji idėja pasirūpins, kad bent trumpam pasijustumėte lyg Meksikoje.
Valerijos Stonytės nuotr.
Kesadilijos su vištiena, čioriso dešrelėmis ir mangu
Jums reikės:
1 raudonojo svogūno
120 g vištienos filė
80 g čioriso dešros
2 česnako skiltelių
2 prinokusių pomidorų
½ mango
4 tortilijos lapų
80 g kietojo sūrio
druskos, pipirų
aliejaus (kepti)
baziliko lapelių
Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite kartu su juostelėmis pjaustyta vištiena. Pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite smulkiną čiorisą ir viską kartu apkepkite.
Susmulkinkite česnaką, pomidorus ir mangą. Sudėkite į keptą vištieną ir patroškinkite 5 min.
Paskirstykite įdarą į toritlijos paplotėlius, užbarstykite sūrio, sulenkite ir apkepkite
Pateikite su šviežiu baziliku.
Comments