top of page

Vakarienės akordas: sultingos kriaušės su karališku įdaru

VMGonline.lt pristato nepaprastą grilio desertą. Saldumynų juk negali būti per daug, tiesa? Tad siūlome į šį būrį įtraukti dar vieną smagurių džiaugsmą.


Valerijos Stonytės nuotr.

Keptos kriaušės

  • 50 g razinų

  • 100 g įvairių riešutų

  • 100 g aviečių džemo

  • 4 kriaušių

  • 8 morengų

  • kelių granato sėklų

  1. Sumaišykite razinas ir skaldytus riešutis su aviečių džemu.

  2. Kriaušes išskobkite, į vidų sudėkite įdarą. Dėkite į glamžytą foliją, kad kriaušė tvirtai stovėtų. Kepsninėje kepkite 10–20 min.

  3. Patiekite su šiek tiek apkeptais morengais ir granatų sėklomis.

Jei saldžius eksperimentus ant grilio tęsite, išbandykite:

Naujausi įrašai

bottom of page