Humusas su burokėliais ir kanapėmis


Humusas su burokėliais ir kanapėmis, vmg receptas

6-8 asm.

Gaminimas 5 min.


Reikia:

  • 1 vid. dydžio kepto burokėlio

  • 240 g konservuotų avinžirnių

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 kupino šaukšto kanapių sėklų branduolių

  • ½ šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • ½ citrinos sulčių Žiupsnelio druskos

1. Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg