ir toliau nedingsta iš populiariausių ir daugelį širdžių pavergusių produktų gretų. Panašu, kad nedings ir greitu metu. Buvo atidarytas restoranas, dedikuotas avokadams, sukurtas avokadų šokoladas, avomėsainis, na, o naujausias avokadų manijos kūrinys – latė, geriama iš išskobto avokado žievelės. Šis išradimas jau turi savo pavadinimą. Tai yra avolatte, praneša Independent.co.uk.
Avolatte jau yra ruošiama dviejose kavinukėse Turkijoje ir Australijoje („Truman Cafe“ Melburne). Atsižvelgiant į tai, kad latės piešiniai ir avokadų skrebučiai yra du dažniausiai šiuolaikinės kartos skelbiamų nuotraukų objektai, spėjama, kad šis jungtinis produktas jau visai netrukus pasiglemš socialinių medijų dėmesį ir taps virusiniu reiškiniu „Instagram“ platformoje.
Be abejo, esama ir ne itin sužavėtų naujuoju gėrimu. Internautai replikuoja komentuodami, kad šiais laikais užsisakęs kavos, vis rečiau jos gausi įprastame ir pasiilgtame puodelyje. Kiti ragina sustabdyti latės pilstymą į avokado žievelę dėl žmonijos gerovės.
Ypač radikaliai apie tokią kavą atsiliepė Munchies.vice.com: kava šiukšlėje, paskutinis vinis žmonijos padorumo karste. Jie oficialiai kreipėsi į kavinę Australijoje, norėdami sužinoti, kodėl buvo paleistas šis demoniškas gėrimas.