Gruzdintos sluoksniuotos bandelės


Reikia:

  • 400 g bemielės sluoksniuotos tešlos

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 1 šaukšto Provanso žolelių

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Aliejaus (gruzdinti)


1. Tešlą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Dėkite į įkaitintą aliejų ir gruzdinkite pavartydami iki auksinės spalvos. Bandelės padidėja keliskart, tad į aliejų dėkite tik po kelias, neperkraukite.

2. Iškepusias bandeles išgriebkite ant popierinių rankšluosčių, iš karto pabarstykite sūrio ir prieskonių mišiniu.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg