top of page

Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo (Receptas)

Gera mėsa, geras marinatas, gera kaitra ir grynas oras. Tobulas tobulo patiekalo receptas. Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo.


jautienos sprandinė be kaulo_marinatas_grilio patiekalai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Jautienos sprandinės marinatui reikia:

  • 560 g jautienos sprandinės

  • 1 nedidelio svogūno

  • 4 šaukštų Vusterio padažo

  • 1 šaukštelio cukraus sirupo

  • 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 50 g sauso raudonojo vyno

  1. Visus ingredientus susmulkinkite, gerai išmaišykite ir įtrinkite mėsą.

  2. Palikite marinuotis ne mažiau kaip 6 val.

  3. Kepkite 10–15 min. tiesioginėje kaitroje.


Skanaus!

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page