Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo

Gera mėsa, geras marinatas, gera kaitra ir grynas oras. Tobulas tobulo patiekalo receptas. Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo.

jautienos sprandinė be kaulo, marinatas, grilio patiekalai

  • 560 g jautienos sprandinės

Jautienos sprandinės marinatui reikia:

  • 1 nedidelio svogūno

  • 4 šaukštų Vusterio padažo

  • 1 šaukštelio cukraus sirupo

  • 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 50 g sauso raudonojo vyno

  1. Visus ingredientus susmulkinkite, gerai išmaišykite ir įtrinkite mėsą.

  2. Palikite marinuotis ne mažiau kaip 6 val.

  3. Kepkite 10–15 min. tiesioginėje kaitroje.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg