Grill tūtelės mėgstantiems dešreles ir braškes (receptas tik iš 4 ingredientų)

Pagrilintas dešrelės ir tortilijos suktinukas su braškėmis bei saldžiarūgščiu padažu idealiai tinka vakarienei ir namuose, ir gamtoje.

Lengvas ir greitai pagaminamas patiekalas.


Grill tūtelės mėgstantiems dešreles ir braškes
VMG archyvų nuotr.

Grill suktinukams pagaminti reikia:

4 suktinukams:

  • 2 vidutinių tortilijų

  • 4 vištienos arba kalakutienos dešrelių

  • 4 braškių

  • 8 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Sweet Chilli“

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  1. Tortilijas perpjaukite per pusę, patepkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažu „Sweet Chilli“.

  2. Į tortilijos galą dėkite ant grilio apkeptą dešrelę, plonai supjaustytą braškę ir susukite į ritinėlį.

  3. Patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant grilio vartydami iš visų pusių apie 2 minutes.


Grill tūtelės mėgstantiems dešreles ir braškes, Alfo Ivanausko receptas

ALFO PATARIMAI:

  • Jei neturite grilio, galite kepti grilio keptuvėje, orkaitėje arba paprastoje keptuvėje.

  • Suktinukus galite valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

  • Suktinukus galite patiekti su naudotu padažu ir juos jame mirkyti.

  • Vietoje dešrelių galite naudoti keptą vištienos ar kalakutienos krūtinėlę.

  • Saldžiarūgštis padažas idealiai tinka su braškėmis ir sudaro nuostabų derinį.

Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg