Ant grilio čirškantis mėsos kepsnys, gardžiai skrundanti žuvis ar įvairios daržovių kombinacijos – kiekvienas turi savo mėgstamiausią ant žarijų kepamą patiekalą. Bet ar kada mėgavotės ant grilio keptais desertais? Pradedame seriją, kuri pradžiugins visus saldumynų mėgėjus. Šiam desertui prireiks vos kelių ingredientų – ananaso, šiek tiek klevų sirupo, šviežių uogų ir mėtų.
Paprastas receptas, bet nepaprastas skonis!
Apkeptas ananasas su klevų sirupu
1 ananaso
100 ml klevų sirupo
šviežių uogų
mėtų
Ananasą supjaustykite griežinėliais ir pakepkite ant grilio iš abiejų pusių.
Pašlakstykite klevų sirupu ir patiekite su šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais.
コメント