top of page

Grilio sezonas: ką ir kaip kepti, kad maistas netaptų nuodais? (laidos įrašas)

Pagaliau atšilus orams nekantraujame į dienos šviesą ištraukti apdulkėjusius grilius arba skubame pirkti naujus. Vasaros karščiai daug kam asocijuojasi su kepamų šašlykų kvapu, o išradingesni žino, kad ant grilio galima kepti ne tik mėsą, bet ir žuvį, daržoves ar net sūrį. Tačiau yra dalykų, kuriuos būtina žinoti prieš organizuojant BBQ vakarėlį.

Kokie tie įsimintini dalykai mūsų sveikatos atžvilgiu, laidoje „Skonio iššūkis“ atskleidė dietologai, o kaip pasirūpinti pačiu griliu ir kokį jį rinktis, patarė šią techniką išmanantys specialistai. Skaniausius marinavimo receptus išdavė laidos vedėjai Alfas Ivanauskas ir Rima Aukštuolytė kartu su žymiojo Klaipėdos restorano „Momo Grill“ šefu Valdu Anusevičiumi.

„Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page