Grietininių ledų su šokolado ir kokosų įdaru bei uogų desertas


Grietininių ledų su šokolado ir kokosų įdaru bei uogų desertas, vmg receptas

8 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 1 indelio (900 ml) AURUM grietininių vanilės skonio ledų su šokolado ir kokosų įdaru trikampėje pakuotėje

  • 1 kg mėgstamų uogų (tinka šaldytos braškės, avietės)

  • 4 šaukštų cukraus

  • 2 saujų šviežių uogų papuošti (braškių, gervuogių, šilauogių, aviečių)

  • keleto šviežių mėtų lapelių

1. Atšildykite ir gerai su cukrumi sutrinkite uogas.

2. Cilindro formą (kad tilptų trikampis) išklokite maistine plėvele, įdėkite ledų trikampį, užpilkite trintomis uogomis, kad visiškai semtų.

3. Statykite formą į šaldiklį ir palikite 12 val., kad gerai sustingtų.

4. Formą labai trumpam panardinkite į karštą vandenį, kad paviršius truputį sušiltų. Tada atsargiai išimkite paruoštą desertą iš formos.

5. Į lėkštutes dėkite po gabalėlį deserto, užberkite šviežių uogų, papuoškite mėtų lapeliais.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg