Visų taip mėgstamos sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais


bandelės su karamele ir obuoliais, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.


Reikia:

  • 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos

  • 3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)

  • 2 vidutinio dydžio obuolių

  • 1 banano

  • Žiupsnelio cinamono

  • Kiaušinio plakinio (patepti)

  • 2 šaukštų miltelinio cukraus


1. Iškočiokite tešlą, kol padvigubės į plotį.

2. Aptepkite ją kremu.

3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais, pabarstykite cinamonu.

4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos.

5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.

6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite kiaušinio

plakiniu ir dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 13–15 min.

7. Iškepusias bandeles apsijokite milteliniu cukrumi.


Produktus, kurių reikia bandelėms iškepti, gali įsigyti www.barbora.lt

Skanaus!