Greiti sausainiai su baltuoju šokoladu ir spanguolėmis

Sausainių per daug nebūna, todėl siūlome dar vieną lengvą greitų sausainių receptą ir šventėms (labai gražūs), ir kasdienai.


Greitai sausainiai su šokoladu ir spanguolėmis, Alfo receptas

Sausainiams su baltuoju šokoladu ir spanguolėmis reikia:


  • 130 g VILNIUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 1 kiaušinio

  • ½ stiklinės rudojo cukraus

  • 1 ½ stiklinės miltų

  • ½ stiklinės cukraus

  • ½ šaukštelio DR. OETKER kepimo miltelių

  • ½ šaukštelio druskos

  • 5 g DR. OETKER vanilės pastos

  • 100 g spanguolių

  • 100 g lydyto baltojo šokolado

  • 50 g kapotų spanguolių

  1. VILNIUS margarinas „Kepiniams su sviestu“ ir kiaušinis turi būti kambario temperatūros. Į dubenį suberkite rudąjį cukrų, miltus, cukrų, DR. OETKER kepimo miltelius, druską, įmuškite kiaušinį, dėkite margariną ir DR. OETKER vanilės pastą. Viską gerai išmaišykite iki vientisos tešlos, sudėkite džiovintas spanguoles ir atvėsinkite šaldytuve apie 4 val. ar daugiau.

  2. Iš atvėsintos tešlos suformuokite rutuliukus ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 10–12 min.

  3. Iškepus atvėsinkite, apliekite lydytu šokoladu ir apibarstykite kapotomis spanguolėmis.


Video receptas:



Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg