Greitas kokosinis obuolių pyragas




Reikia:

  • 100 g sviesto

  • 120 g miltų

  • 40 g kokosų drožlių

  • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 100 ml obuolių tyrės

  • 1–2 obuolių

  • 1. Paruoškite stačiakampę formą tartoms kepti (11x24 cm).

2. Į trintuvo indą sudėkite supjaustytą gabaliukais sviestą, suberkite miltus ir kokosų drožles. Įberkite 1–2 šaukštus DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“.

3. Sutrinkite iki trupinių. Dalį trupinių atidėkite (1–2 šaukštus), o likusius sumaišykite su 2–3 šaukštais ledinio vandens ir užminkykite tešlą.

4. Ją iškočiokite, sudėkite į kepimo formą (galite dugną iškloti kepimo popieriumi), apspauskite, aplyginkite kraštus. Sudėkite obuolių tyrę, o ant viršaus suberkite nedidelius obuolio gabaliukus. Pabarstykite atidėtais trupiniais. Formą pripildykite iki pat viršaus.

5. Kepkite 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg