4-6 asm.
Gaminimas 5 min.
Kepimas 25 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
5 šaukštų šaukštų DAN SUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
3 kiaušinių
1 šaukštelio vanilinio cukraus DAN SUKKER
1 šaukštelio kepimo miltelių
110 g miltų
3 bananų
500 g šviežių braškių
1 tarkuotos apelsino žievelės
½ tarkuotos citrinos žievelės
4 šaukštų migdolų drožlių
1. Į dubenį sumuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Plaktuvu gerai išplakite, kad nesijaustų cukraus kristalų. Suberkite tarkuotas apelsino ir citrinos žieveles.
2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užmaišykite tešlą.
3. Kepimo formą (20 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi. Ant dugno sudėkite laužytus bananus, pusę braškių ir užpilkite paruošta tešla.
4. Ant viršaus sudėliokite likusias braškes ir užbarstykite migdolų drožlėmis, sumaišytomis su drėgnuoju cukrumi „Farinas”.
5. Dėkite kepti į 180 °C orkaitę. Kepkite apie 25 min.